Aalborg Pilates Studio

Få overblik over holdene

I denne holdoversigt kan du finde alle vores forskellige holdtyper. Vi har inddelt holdene i kategorier, så du lettere kan finde det du søger. Vi har flere slags Pilates og Reformer Pilates, Yogahold af forskellig slags. Du finder hele udvalget her på siden.
OBS! Aktuelt er vi i efteråret 2021 startet stille ud med 3 typer hold: Reformer Pilates, Reformer Stretch & Flexibility og MediYoga.

Pilateshold

Hos Aalborg Pilates Studio får du både klassisk Pilates og nogle af de mere avancerede, nyere former. Hvis du er på jagt efter Reformer-hold, finder du dem i næste afsnit.

IMG_0954

TRX pilates

Til TRX Pilates opdager du din indre styrke Der arbejdes ud fra pilates principperne: Centrering, kontrol, koncentration, flow, vejrtrækning og med klassiske pilates øvelser. Det er en effektiv træningsform, der forbedrer din generelle styrke, udholdenhed, balance, fleksibilitet, og ikke mindst din corestyrke og

Læs mere »

Reformer Pilateshold

Vi har flere forskellige Pilateshold som foregår i Reformeren – en træningsform som er blevet virkelig populær. Læs mere, og find det Reformer-hold der passer dig. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi ‘Reformer Pilates Basic’.

'Reformer Pilates' holdtræning.

Reformer Pilates

Reformer Pilates er en teknisk udfordrende og hård time, hvor vi arbejder videre med de grundlæggende teknikker og principper fra pilates matwork. I Reformer Pilates er alle de funktionelle elementer

Læs mere »

Yogahold

Flere og flere har fået øjnene op for Yoga. Det forstår vi godt. Læs om vores forskellige Yogahold her.

MediYoga og Yoga hos Aalborg Pilates Studio

MediYoga

Medicinsk yoga, også kaldet MediYoga, er en terapeutisk yogaform, som er udviklet i samarbejde med sundhedssektoren i Sverige. Der er forskningsresultater bag, at MediYoga kan have effekt på flere lidelser.

Læs mere »