Soma Move

Soma Move v. Aalborg Pilates Studio

Holdet afvikles på følgende tidspunkt:

Onsdag
kl. 10.15-11.00 og kl. 16.30-17.15
Fredag
kl. 15.05-15.50

Holdinstruktører er fysioterapeut

Der er fuld fart på måtten, når yoga og funktionel træning bliver kædet sammen i et langt flow af øvelser. Øvelserne er udfordrende, men kan let tilpasses dit niveau. Resultatet efter en tur på vores Soma Move-hold er en stærk og smidig krop, som er fyldt med masser af energi og højt humør.

Igennem timen bliver din kondition, styrke og balance konstant udfordret, hvilket medvirker, at stive kroppe bliver smidige, og svage kroppe bliver stærke.

Få en stærk og smidig krop med Soma Move

Soma Move er en atletisk træningsform, hvor målet er at opnå en afbalanceret stærk krop, som kan bevæge sig frit og smidigt. På timen vil I sammen med instruktøren forebygge stive muskler, smerter og skader.

Træningen vil få dig i godt humør, og du vil helt sikkert kunne mærke en forskel i dine led og muskler. Resultatet er at du fremadrettet kan nyde godt af din smidige krop. Instruktøren guider dig på bedste vis gennem alle Soma Move-øvelser og stræk, så du føler dig godt hjulpet på vej og let kan lukke af for omverdenen. På den måde kan du have fuldt fokus på din vejrtrækning og de enkelte stræk og øvelser.

Soma Move® er sammensat af øvelser som foregår i et flow af forskellige bevægelsesmønstre, der vil øge din styrke, kondition, bevægelighed, stabilitet og balance. Holdet vil udelukkende bestå af øvelser med egen kropsvægt, og træningen vil derfor også nemt kunne tilpasses den enkeltes niveau. Derfor er Soma Move en træningsform, som passer til alle aldre og niveauer.

GRATIS prøvetime

Husk du kan få en gratis prøvetime