Reformer Pilates Basic

Reformer Pilates Basic holdtræning hos Aalborg Pilates Studio

Holdet afvikles på følgende tidspunkt:

Ingen tider oprettet

Holdinstruktører er fysioterapeut

Ingen instruktør tilknyttet

Holdet hvor du lærer Reformeren at kende

Har du ikke trænet i Reformer før, er det her holdet for dig. Det er nemt at booke en gratis prøvetime – du finder bookingformularen lidt længere nede på siden. Vælg mellem ‘Reformer Pilates Basic’ og ‘Reformer Pilates Basic 45 min’ (hvis du foretrækker at træne lidt kortere tid).

På ‘Reformer Pilates Basic’ lærer du de grundlæggende teknikker og begreber, så du kan få mest muligt ud af din reformertræning. Her lærer du reformeren og dens indstillinger at kende – og lærer at træne korrekt. Det er sjov og effektiv træning, hvor du kan forvente grundig instruktion og kyndig vejledning af vores super søde og seje instruktører.

Hvis du allerede er fortrolig med Reformeren, men har bare ikke trænet hos os før, er du velkommen til at booke prøvetime på ‘Reformer Pilates’. 

Vælg din gratis prøvetime

Hos Aalborg Pilates Studio er der plads til alle!

Bestil en gratis prøvetime, og tag efter timen en snak med din instruktør som vil hjælpe dig med at komme godt i gang med din træning.

Du kan trygt vælge det hold du synes ser mest interessant ud og booke med det samme - så står vi klar til at hjælpe dig videre!

OBS! Du kan kun benytte denne formular én gang pr. person.

Hvad er Reformer-træning?

Reformertræning er modstandstræning for hele kroppen med fokus på at styrke kroppens powerhouse (kernemuskulaturen) lænd, mave, balder og bækkenbund.

Reformeren er selve hovedapparatet indenfor pilatesbaseret modstandstræning. Den består af en vogn, fjedre, stropper, en fodbarre (og et jumpboard).

Modstanden opstår i kombinationen af din egen kropsvægt og fjedre, så belastningen kan justeres.Reformeren både støtter og udfordrer dig, da sværhedsgraden øges og mindskes efter behov i form af valg af fjedre og forskellige variationer af øvelserne.

GRATIS prøvetime

Husk du kan få en gratis prøvetime