Nakke-Skulder-Ryg

Nakke-skulder-ryg holdtræning med fysioterapeut Kristian v. Aalborg Pilates Studio

Holdet afvikles på følgende tidspunkt:

Fredag
Kl. 14.00 - 15.00

Holdinstruktører er fysioterapeut

Leder du efter et træningshold i Aalborg, som har fokus på hele rygsøjlen og skulderregionen? Så er du kommet til det rette sted! Hos Aalborg Pilates Studio tilbyder vi nakke-skulder-ryg hold for alle, som oplever smerter, stivhed eller andre skavanker i ryg, nakke og/eller skuldre. Holdet kan både være forebyggende, eller hjælpe med aktuelle problemer. Kom med på et nakke-skulder-ryg hold hos Aalborg Pilates Studio, hvis du har lyst til at mærke resultaterne på egen krop.

Øvelser med dig i fokus

Udgangspunktet for vores nakke-skulder-ryg hold er de enkelte deltagere og deres kroppe. Derfor vil du også opleve at holdet vil have forskellige fokuspunkter fra gang til gang, så vi sikrer, at alle får trænet deres rygsøjle og skuldre bedst muligt.

Selve træningen foregår i vores holdsal, så vi uforstyrret kan have fokus på øvelserne. Under træningen vil vi, udover egen kropsvægt, benytte træningsredskaber som bolde og elastikker.

Vi vil blandt andet have fokus på:

  •  Styrke.
  •  Stabilitet.
  •  Holdning.
  •  Bevægelse og smidighed.

Træning med fysioterapeut

Instruktørerne på vores nakke-skulder-ryg hold er uddannet fysioterapeuter, og vi kan derfor med sikkerhed sige, at der vil blive taget godt hånd om dig og de resterende holddeltagere. Instruktøren vil desuden kunne undervise om rygsøjlens og skulderens funktion og forklare, hvordan du bedst muligt forebygger eventuelle fremtidige gener.

Træning med bold

Et andet træningsredskab, som vi er svært begejstret for her hos Aalborg Pilates Studio er bolden. Øvelser med træningsbold medvirker, at vi konstant træner ryggens mobilitet og bevægelighed. En bold gør det muligt at lave alverdens øvelser, som har fokus på både store og små muskelgrupper. På holdene vil vi især have fokus på de små muskelgrupper, når vi sidder på bolden og træner vores balance.

GRATIS prøvetime

Husk du kan få en gratis prøvetime