Mobility & Release

Mobility & Release. Pilatestræning hos Aalborg Pilates Studio.

Holdet afvikles på følgende tidspunkt:

Ingen tider oprettet

Holdinstruktører er fysioterapeut

Ingen instruktør tilknyttet

Hos Aalborg Pilates Studio er målet, at du skal have det godt i din egen krop. Derfor er vores medlemmer i fokus på vores mange hold, hvilket du også vil opleve, hvis du deltager på en time Mobility & Release hos os – en time med fokus på din core, stabilitet, bevægelighed og udspænding.

Kom eventuelle dårligdomme i forkøbet

På Mobility & Release arbejder vi målrettet med kroppens bindevæv, så du blandt andet kan blive mere smidig og opnå hurtigere restitution. Fokus på bindevæv er nemlig blevet det nye fokuspunkt i forbindelse med ryg-, skulder- og nakkesmerter, kroniske smerter og dårlig holdning. Svaret på mange dårligdomme ligger gemt her, og du bemærker det desværre først, når der er noget galt.

Ved hjælp af selvmassage med foamroller og pressure point bolde får vi en god kontakt med kroppens bindevæv på Mobility & Release. Vi vil desuden bruge inspiration fra pilates, yoga og soma move, da timen vil bestå af dynamiske styrke- og strækøvelser. Mobility & Release er også et perfekt hold at tage i forlængelse af løbeturen eller anden træning, da vi afslutter med udspænding af muskler, fascier og triggerpunkter.

Træning og velvære på en og samme tid

Holdet er for alle, der vil øge sin fleksibilitet i bindevævet og derved sin krops bevægelighed. Holdet kan bruges som supplement til andre træningsrutiner for eksempel, hvis man ønsker en øget fleksibilitet og smidighed i hofte, ryg og haser. Da holdet har fuldt fokus på dig og din krop, vil det også være en perfekt måde at presse lidt selvforkælelse og velvære ind i din hverdag.

Bindevævet ældes i takt med, at din krop ældes. Heldigvis kan vi selv være med til at påvirke aldringsprocessen i vores bindevæv ved hjælp af målrettet træning. Træningen hjælper, fordi bindevævscellerne jævnligt skal trækkes i, hvis de skal holde sig fugtige, spændstige, elastiske og stærke. Når vi bevæger os, kan cellerne mærke, at de bliver trukket i. Derfor giver de signal til kroppen om, at bindevævet skal forstærkes.

GRATIS prøvetime

Husk du kan få en gratis prøvetime